A szerzőkről:
JUSTIN KENNEDY szabadúszó író, újságíró, gasztro-tanácsadó, Brooklynban (New York) él. A Virginia délnyugati részén született szerző írásait számos újság és magazin publikálta már – többek között a Lucky Peach, a Saveur, a Bloomberg, a Tasting Table és a New York Post. Az írás mellett Kennedynek a Heritage Radio Network adón saját műsora van (Beer Sessions Radio), továbbá a Steal This Beer podcast is az ő nevéhez fűződik. Első kötete a 2017-ben megjelent The Scratch & Sniff Guide to Beer volt.
TOMME ARTHUR a világ egyik legkiválóbb sörfőző mestere. Tomme karrierje 1996-ban kezdődött szülővárosában, San Diegóban, a The Hangover Breweryben, ahol rögvest egyértelművé vált az ízes sörök iránti rajongása. Hamarosan a Solana Beachen található Pizza Port sörfőző mestere, majd ügyvezetője lett. Azóta Tomme és a Port Brewing számos díjat nyert, a 2008-as nemzetközi sörkupán pedig megkapta „A világ legjobb kis főzdéje” címet is.
Hogyan használjuk a könyvet?
A könyvben szereplő élményeket a világ különböző térségei szerint csoportosítottuk, a fejezeteken belül pedig országok, illetve az USA és Kanada esetében tagállamok, tartományok és területek alapján következnek egymás után. Ha egy-egy konkrét főzdét szeretnél megtalálni, akkor lapozz a név- és tárgymutatóhoz.